А если с приходом холодов штоллен на балконе заморозился, пусть так там и лежит уже, или переносить в дом или холодильник? Как у него теперь с развитием вкуса? Никогда выпечку не замораживала…
Читайте также:

ColorWay пропонує повербанк, що освітить вашу кухню і не тільки
- Український бренд ColorWay оголосив про початок продажів свого нового ТОПового повербанка — CW-PB800LPA8BK-PDD. Новинка отримала вражаючі 80000 мА*год та може працювати на максимальній потужності 22.5W. ...
Огляд RESTO 93801 — молодший «асистент» шеф-кухаря
- Третій представник колекції RAN популярного німецького бренда посуду Resto Kitchenware, за який ми також поговоримо на сторінках нашого видання — 2,4-літрова каструля RESTO 93801. Особливості ...