Очень нравятся мне кексики и круассаны со сливочным заварным кремом, но как они его туда засовывают? Видела фото, как крем просто заворачивают в круассановое тесто, почему он не вылазит? У меня бы обязательно 🙁 Есть какие-то секреты? Густой крем? Мало начинки?br /br /Насчет маффинов есть подозрение, что крем вводят в готовые уже шприцем. Или есть еще варианты?
Читайте также:

ColorWay пропонує повербанк, що освітить вашу кухню і не тільки
- Український бренд ColorWay оголосив про початок продажів свого нового ТОПового повербанка — CW-PB800LPA8BK-PDD. Новинка отримала вражаючі 80000 мА*год та може працювати на максимальній потужності 22.5W. ...
Огляд RESTO 93801 — молодший «асистент» шеф-кухаря
- Третій представник колекції RAN популярного німецького бренда посуду Resto Kitchenware, за який ми також поговоримо на сторінках нашого видання — 2,4-літрова каструля RESTO 93801. Особливості ...