Румяные, пористые, с разными начинками или просто со свежей ягодкой и мёдом — они всегда хороши!br /br /br /br /a target=_blank href=http://www.radikal.ruimg src=http://i082.radikal.ru/1009/25/4efcc613f100.jpg/abr /br /br /1 ст. кукурузной муки,br /2 ст. пшеничной муки,br /2 cт. молока,br /1 cт. cливок,br /4 яйца,br /25 г. дрожжей,br /cахар, соль по вкусуbr /br /Дрожжи развести в тёплом молоке, смешанным со сливками, добавить сахар и соль, муку. Дать подойти 30-40 минут.
Читайте также:

Огляд та тестування електричної млинниці NEOR CREPPY 20D BK
- Вибір вузькопрофільної електроніки на кухню завжди заставляє нас зважувати по декілька разів всі «за» і «проти» і лиш потім робити відповідний крок. Чому дана модель ...
Паска з цукатами – рецепт
- Рецепт приготування цукатної паски 4 склянки пшеничного борошна 70 г свіжих дріжджів 1 стакан молока 200 г вершкового масла 6 яєць 0,5 склянки цукру 0,5 ...