Потребуется 6 куринных яиц, 150 мл сливок, 100 гр грибов, 100 гр тунца в масле, пучок укропа, немного тертого сыра (пармезан, асияго..). br /a name=cutid1/abr /a href=http://pics.livejournal.com/aglayka1/pic/0000b3eb/g2img height=480 border=0 width=640 src=http://pics.livejournal.com/aglayka1/pic/0000b3eb/s640x480 alt= //abr /br /Грибы порезать очень мелко, с тунца слить масло и размять его вилкой, добавить тертый сыр и сливки. Взбить эту смесь вместе с яйцами и залить в форму. br /br /a href=http://pics.livejournal.com/aglayka1/pic/0000c9rz/g2img height=480 border=0 width=640 src=http://pics.livejournal.com/aglayka1/pic/0000c9rz/s640x480 alt= //abr /br /Выпекать в духовке разогретой до 150 градусов в течении 25 минут.br /br /a href=http://pics.livejournal.com/aglayka1/pic/0000d3qa/g2img height=480 border=0 width=640 src=http://pics.livejournal.com/aglayka1/pic/0000d3qa/s640x480 alt= //abr /br /Подавать посыпав зеленью.a name=cutid1-end/abr /br /a href=http://pics.livejournal.com/aglayka1/pic/0000eqza/g2img height=405 border=0 width=640 src=http://pics.livejournal.com/aglayka1/pic/0000eqza/s640x480 alt= //a
Читайте также:

Огляд сковорідки RESTO 93709 – «підсмажить зі скориночкою»
- В колекції SADR від RESTO сковорідки займають далеко не останню роль, і саме тому, якщо ви вже купили 1,4-літровий ківш RESTO 93700 та 4,6-літрову каструлю ...
Огляд 4,6-літрової каструлі RESTO 93703 — для великої сім’ї
- В статті, що була присвячена колекції дизайнерського посуду RESTO SADR я говорив про те, що кілька представників її вже перебувають в редакції на тестуванні й ...