br /a href=http://pics.livejournal.com/lunetta_mama/pic/0005s9gc/img border=0 width=320 height=240 alt= src=http://pics.livejournal.com/lunetta_mama/pic/0005s9gc/s320x240 //abr /br /a name=cutid1/astrongИнгредиенты: /strongbr /170 гр. измельченного шоколада (горького)nbsp;br /60 гр.nbsp;сливочного масла br /1/2 стакана сахара br /2 яйца br /ваниль br /1,5 стакана муки br /2 ст.ложки какао br /1 щепотка соли br /5 ст. ложек сахарной пудры (на обвалку) br /br /strongГотовим: /strongbr /1. На водяной бане растопить шоколад с маслом, помешивая до однородной массы. Отставить в сторону. br /2. Яйца взбить с сахаром и ванилином в густую белую массу, ЛОЖКОЙ вмешать шоколадно-масляную эмульсию до однородной консистенции. br /3. К полученной массе добавить муку, какао, соль и размешать хорошо (у меня получилась консистенция вареной сгущенки). br /4. Ставим в холодильник на час. br /5. Сделать вот такие шарики br /a href=http://pics.livejournal.com/lunetta_mama/pic/000ec191/img border=0 width=320 height=240 alt= src=http://pics.livejournal.com/lunetta_mama/pic/000ec191/s320x240 //abr /Размером примерно, как грецкий орех.br /6. Обвалять обильно в сахарной пудре и на противеньbr /a href=http://pics.livejournal.com/lunetta_mama/pic/000edazz/img border=0 width=320 height=240 alt= src=http://pics.livejournal.com/lunetta_mama/pic/000edazz/s320x240 //abr /В разогретую заранее духовку до 180 градусов поставить наше печенье на 12-15 минут. br /Вынимаем вот такое красивейшее и вкуснейшее печенье.br /a href=http://pics.livejournal.com/lunetta_mama/pic/000ee4x1/img border=0 width=320 height=240 alt= src=http://pics.livejournal.com/lunetta_mama/pic/000ee4x1/s320x240 //aa name=cutid1-end/abr /
Читайте также:

Огляд сковорідки RESTO 93709 – «підсмажить зі скориночкою»
- В колекції SADR від RESTO сковорідки займають далеко не останню роль, і саме тому, якщо ви вже купили 1,4-літровий ківш RESTO 93700 та 4,6-літрову каструлю ...
Огляд 4,6-літрової каструлі RESTO 93703 — для великої сім’ї
- В статті, що була присвячена колекції дизайнерського посуду RESTO SADR я говорив про те, що кілька представників її вже перебувають в редакції на тестуванні й ...