Уважаемые сообщники, помить помогите вспомнить рецепт.br /Лет так 10 назад, был очень популярен рецепт торта, при изготовлении которого в тесто добавлялось черничное или черносмородиновое варенье. Добавляли, по моему, еще кефир и соду. Однако, что я помню точно, так это то, что корж получался высоким и в разрезе хорошо были видны большие полости. Он еще как то странно назывался и на выходе имел красивый синюшный цвет.br /Все заранее спасибо
Читайте также:

Огляд сковорідки RESTO 93709 – «підсмажить зі скориночкою»
- В колекції SADR від RESTO сковорідки займають далеко не останню роль, і саме тому, якщо ви вже купили 1,4-літровий ківш RESTO 93700 та 4,6-літрову каструлю ...
Огляд 4,6-літрової каструлі RESTO 93703 — для великої сім’ї
- В статті, що була присвячена колекції дизайнерського посуду RESTO SADR я говорив про те, що кілька представників її вже перебувають в редакції на тестуванні й ...