Собралась впервые делать штоллен. Я его не только не делала, но и не ела, так что неизвестность полная. И с дрожжами обычно только пироги пеку, то есть тесто не слишком сдобное.br /br /Для теста из 540 г муки, 90 г сахара, 335 г масла и 140 мл молока — нормально 80 г дрожжей?br /br /UPDATE. a href=http://users.livejournal.com/galka__/130938.html target=_blankИспекла/a по рецепту, данному в комментариях. Очень довольна. Видимо, столько дрожжей идет из-за очень большого количества сдобы — даже с таким их количеством тесто подходило не слишком сильно.
Читайте также:

ColorWay пропонує повербанк, що освітить вашу кухню і не тільки
- Український бренд ColorWay оголосив про початок продажів свого нового ТОПового повербанка — CW-PB800LPA8BK-PDD. Новинка отримала вражаючі 80000 мА*год та може працювати на максимальній потужності 22.5W. ...
Огляд RESTO 93801 — молодший «асистент» шеф-кухаря
- Третій представник колекції RAN популярного німецького бренда посуду Resto Kitchenware, за який ми також поговоримо на сторінках нашого видання — 2,4-літрова каструля RESTO 93801. Особливості ...