Собралась впервые делать штоллен. Я его не только не делала, но и не ела, так что неизвестность полная. И с дрожжами обычно только пироги пеку, то есть тесто не слишком сдобное.br /br /Для теста из 540 г муки, 90 г сахара, 335 г масла и 140 мл молока — нормально 80 г дрожжей?br /br /UPDATE. a href=http://users.livejournal.com/galka__/130938.html target=_blankИспекла/a по рецепту, данному в комментариях. Очень довольна. Видимо, столько дрожжей идет из-за очень большого количества сдобы — даже с таким их количеством тесто подходило не слишком сильно.
Читайте также:

Огляд та тестування електричної млинниці NEOR CREPPY 20D BK
- Вибір вузькопрофільної електроніки на кухню завжди заставляє нас зважувати по декілька разів всі «за» і «проти» і лиш потім робити відповідний крок. Чому дана модель ...
Паска з цукатами – рецепт
- Рецепт приготування цукатної паски 4 склянки пшеничного борошна 70 г свіжих дріжджів 1 стакан молока 200 г вершкового масла 6 яєць 0,5 склянки цукру 0,5 ...